Kære kunder. Vi holder lang påskeferie fra lørdag 13. april til og med mandag d. 22. april. Telefonen og email vil være lukket i den periode.

Om e-conomic

Over 100.000 tilfredse kunder

Med e-conomic har du et regnskabssystem med alle de funktioner, du behøver for at drive din forretning. e-conomic-systemet giver dig det fulde overblik over alle din virksomhed og hjælper herved med at gøre din virksomhed mere rentabel og effektiv.

e-conomic er designet specielt til små og mellemstore virksomheder, og alle funktioner er skræddersyet til at være lette at anvende og komme i gang med. Med e-conomic er det også muligt at give din revisor adgang til dit regnskab med blot et par klik.

Med de mange e-conomic apps kan du koble dit regnskab sammen med en bred vifte af systemer og webshops, som sikrer dig den bedst mulige arbejdsgang, så dine data altid er opdateret.

Takket være e-conomic lager modulet har du altid styr på din lagerbeholding.

Hvorfor e-conomic?
  • Kom hurtigt i gang
  • Nem fakturering
  • Cloud samarbejde
  • 150+ apps
  • Gratis support

Med e-conomic får din virksomhed et nemt regnskabssystem med alle de funktioner, der er nødvendige i den cloud baserede verden. Detomfattende e-conomic API gør det muligt at oprette forbindelse til masser af systemer og udvikle special løsninger, der passer til netop din virksomheds behov.

I dag e-conomic har flere end 100.000 kunder og vokser hver dag.

Du kan tjekke priser og bestille hos e-conomic.

Prøv e-conomic gratis.Udtalelse fra e-conomic

“IEX integration til e-conomic gør det nemmere at drive en webshop. Med IEX integration til e-conomic slipper du nemlig for en masse unødvendigt tastearbejde i dit regnskab.

Integrationen overfører automatisk kunder, varer og ordrer til e-conomic, og bogføringen klarer du efterfølgende med et enkelt klik i e-conomic. IEX leverer deres smarte integration til et hav af forskellige webshops – så er du webshopejer, er IEX klar med en integration, der passer til dit shopsystem.

Hos e-conomic har IEX altid været en værdifuld samarbejdspartner, der gør vores kunders dagligdag meget lettere. Derfor udgør IEX en vigtig brik i vores e-conomic app sektion.”

Anders Tomsen, Salgsdirektør for e-conomic Visma

Array ( [layout] => fluid [subdomain] => e-conomic [shopify_link] => https://iex.dk/ [base_language] => da )
Spar tid og penge nu - 14 dages GRATIS demo til e-conomic

felius.dk

Nem og effektiv integration, der samtidig sparer en for en masse tid og bøvl. Har haft IEX integrationen mellem wordpress og E-conomics i 2 år nu, og har kun positive oplevelser. Kan varmt anbefales.

Kristoffer Fabricius Mejer,
ejer felius.dk (WooCommerce)

pellina.dk

Proffessionel service til nystartet webshop. Jeg har lige startet en ny webshop: pellina.dk med salg af bl.a. gadgets og hundelegetøj. Jeg bruger economics som regnskabssystem og Dandomain som webshop. IEX Integration levere perfekt service i denne forbindelse. De kan klart anbefales. man får god service og fin og hurtig support.

Preben Larsen
ejer pellina.dk (Dandomain

Cykelhjelm.com

IEX sparer tid og penge for mig. Jeg bruger IEX Integration til overførsel af ordrer og produkter fra webshop til regnskabsprogram. Det arbejde er jeg rigtig glad for at kunne automatisere. De gange jeg har haft brug for support er problemerne blevet løst hurtigt og grundigt. Det virker som et stabilt system hvor der er styr på tingene.

Thomas Krogh
ejer Cykelhjelm.com (Dandomain)

brylleled.dk

Rigtig fin integration mellem min webshop, bogføring og fragtportal.
Det spiller maks! når jeg modtager ordre på webshoppen, og har godkendt den, så danner bogføringprogrammet selv en faktura til kunden, og når den faktura er godkendt, så danner fragtportal selv en label i de rigtige vægte og priser, alt jeg skal gøre er at trykke godkend 3 steder, når jeg har tjekket at oplysningerne er korrekte.
Rigtig god kontakt hele tiden igennem forløbet, så man hele tiden vidste hvad der forgik 🙂 og deadline overholdt til punkt og prikke 🙂
5 stjerner til IEX herfra! det er ikke sidste gang de laver noget på min shop www brylleled dk 🙂

Emil Brylle
ejer brylleled.dk (WooCommerce)

chambanordic.com

Deres supportafdelingen er professionelle og yder en god support.

Jonas Schelde
ejer chambanordic.com (shopify)

Decofarver.dk

Efter flere møder og meget dyre tilbud, fandt vi endelig et firma (IEX) der kom med den helt rigtige løsning. Vi har valgt at bruge en af deres lejeaftaler her i starten, for at holde udgifter nede og se hvad vi får for pengene. Vi havde en rigtig god opstarts snak med en meget behagelig medarbejder. Opsætningen tog omkring et par dage, og det hele virker meget professionelt. Vi kan klart anbefale IEX.

Brian Dennis Jensen
ejer Decofarver.dk (Dandomain)

coffee-mind.com

Jeg var rundt om forskellige løsninger og IEX Integration var klart den bedste, mest fleksible, servicemindede og mest modne løsning jeg stødte på. I indmeldelsesprocessen vil jeg klart anbefale, at man betaler for hjælp med integration, for så får man præcis og hurtig hjælp med at få det hele sat op, som det skal være. Super detaljeret og brugervenlig backend.

Morten Münchow
coffee-mind.com (WooCommerce)

untoldsecretz.dk

Denne App fra IEX Integration har helt klart gjort vores ordrerprocess mere streamlinet, og hjulpet os med hurtigere ekspedition af bestillingerne i vores webshop.
Jeg kan anbefale denne App, hvis du ønsker en let og overskuelig løsning af lagerstyring, og bestillinger mellem Shopify og E-conomic. Der er et tilhørende Dashboard hvor du kan holde øje med din ordre kø, og hvis der evt. er noget der fejler, som skal køres igen. Derudover er der en sublim support…

Dennis Bøg
Ejer untoldsecretz.dk (WooCommerce)

Online konsulent meotine.com

Kæmpe fan! Leverer hver gang – både på produkt og serivce!
IEX leverer både produkt og service i særklasse. Er altid klar til at hjælpe med at finde rette løsning mht integrering fra kassesystem, webshop og økonomisystem. Kæmpe fan herfra!

Mikkel Randrup Rasmussen,
Online konsulent meotine.com (WooCommerce)

DOG Copenhagen/Urban Dog Outfitter™

Super kompetente! Vi har lige fået sat integration op mellem Prestashop og e-conomic og selv med lidt special-ønsker, så er resultatet blevet perfekt og integrationen kører nu præcist som den skal. Meget tilfredse!

Jan Bertelsen
ejer, DOG Copenhagen/Urban Dog Outfitter™ (Prestashop)

babytoys.dk

Under opsætningen af integrationen var jeg i tæt dialog. Var der fejl eller havde jeg spørgsmål fik jeg lynhurtig svar på min mail. Kan klart anbefales 🙂

ads Vagner Herlev
ejer babytoys.dk (Dandomain)

VonHayden Technology ApS

Vi ville integrere woo-commerce med e-conomics og kontaktede derfor IEX. De var virkelig serviceminded og behjælpelige og integrationen var supernem at sætte op. For os er IEX perfektion og effektivitet der lader os fokusere på vores kunder!

Maria Boye
VonHayden Technology ApS (WooCommerce)

phono.dk

Stor tak til teamet hos IEX, der har hjulpet os med integrationen til vores webshop. Ordre, varenumre og kunder bliver nu nemt overført til økonomiprogrammet. Det sparer os for en masse tid. De har været hjælpsomme hele vejen igennem og besvaret alle tænkelige spørgsmål vi har haft. Gid alle virksomheder var som dem 🙂

Jeppe Hansen
ejer phono.dk (Magento)

skakshoppen.dk

Dansk Skoleskak har ønsket at få automatiseret overførslen af ordrer fra skakshoppen.dk (Dandomain webshop) til e-conomic. Hertil et samarbejde med IEX integration som fungerer. Alle ordrer kommer igennem med de rette varelinjer, tekster og priser. Der har i opstartsfasen været visse konfigurations udfordringer ml. Dandomain og e-conomic, hvilket IEX har løst efter ønske. IEX har været meget behjælpelige med de udfordringer der ofte ses i en opstartsfase, når flere systemer skal integreres. Med IEX’s tålmodighed, support og fleksibiltet, har vi nu fået en integration, som vi er meget tilfredse med. Tak!

Kristian Nygaard
skakshoppen.dk (Dandomain)

safehealth.dk

Vi er meget glade for vores IEX integration. Den letter vores arbejde betragteligt i det daglige. Under integrationen var vi omgivet af et fantastisk team, som gjorde processen helt smertefri. Vi kan varmt anbefale en IEX ingration til din webshop.

Martin Riishøj Bruun,
ejer safehealth.dk (WooCommerce)

pellina.dk (Dandomain)

Proffessionel service til nystartet webshop. Jeg har lige startet en ny webshop: pellina.dk med salg af bl.a. gadgets og hundelegetøj. Jeg bruger economics som regnskabssystem og Dandomain som webshop. IEX Integration levere perfekt service i denne forbindelse. De kan klart anbefales. man får god service og fin og hurtig support.

Preben Larsen
ejer pellina.dk (Dandomain)

IEX integration har størst know-how på markedet,
med over 100.000 ordrer som sendes via IEX hver måned